Navigácia
Yu-gi-oh! Anime a Manga
· Yu-gi-oh!
· Yu-gi-oh! GX
· Yu-gi-oh! 5D's
· Yu-gi-oh! ZEXAL
· Yu-gi-oh! ARC V
· Yu-Gi-Oh! VRAINS
· Yu-gi-oh! Filmy
Yu-gi-oh! kartová hra
· Úvod a Pravidlá
· Produkty
· Varianty a Formáty hry
· Obchody
Pravidlá
· I. Priprava na Duel
· II. Pomôcky v hre
· III. Hracie karty
· IV. Herné Fázy
· V. Ďalšie pravidlá
Články a tipy
· Úvod do Archetypes
· Rozbor balíčkov
Turnaje
· Turnaje na Slovensku
· Banlist
· Zoznam Komunít
· Rarity kariet
· Falošné karty
· Miss print
· Slovník pojmov
· Penalizácia hráčov
Anketa
V akom meste by ste radi privítali viac turnajov a stretnutí?





















Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Matúš Martinko: Regionals Praha - November 2018
HellKaiser dňa 28/11/2018 12:56

Dnes vám prinášam článok ktorý som síce nepísal no prispel nám ním dlhoročný hráč Matúš Martinko. Nižšie si môžete prečítať jeho report z "Regionals Praha November 2018"

Nebudem vás zdržovať, poďme na to:


Na event sme prišli s Martinom Okruhlicom ktorý hral BADanger a ja som pilotoval Thunder Dragonov. Napriek tomu že Martinovi sa moc nedarilo.Ja som pre našu Slovenskú časť obsadil druhé miesto.
Deň začína celkom dobre, rýchle raňajky v mierne daždivom počasí,pár rýchlych výmen shiny za shiny,vypísať decklisty a ide sa na to.Shoutout chalanom z Brna za to že mi požičali Thousand Eyes Restricta a Josefovi za Drollov.
Niečo po 12tej začína prvý round.

Round 1 vs Dark World Danger 2:0
Dice roll: Win
Game 1:
Prvá ruka eventu a vyzerá to že balík ma už zradil. Otváram Veiler,Veiler,Rivalry of Warlods,Rivalry of Warlods,Thunder Dragon.V mysli prekrútim očami,setnem obe Rivalry a passujem kolo.Oponent aktivuje Dark World fieldku,na to aktivuje druhú čo mi dosť napovedá o tom že brick city nebude asi len môj name of the game, po efekte Danger! Thunderbird mám zhruba predstavu čo ma čaká a keďže ho moja godlike kocka presne hituje otáčam Rivalry.Po tomto Oponent summonuje Nessie,ale jackalope nedostáva svôj efekt skrz rivalry.Topdeck Thunder DragonDark. Tak zase nemám čo hrať passnem.Opponent skúša chvílu ešte ťahať cez Dark Worldov ale musí passnuť s Nessie a setom.Ťahám Gold Sarc a prichádza na lepšie časy.eventuálne clearujem board cez Titana a opponent sa s jedným monštrom nevie vrátiť do hry,pred tým než ho zabijem scoopuje aby ušetril čas.

•Rýchly siding a idú dnu Drollovia a Evenly.

Game 2:
Začnem s insane handov going first a Drollom,takže po prvom Danger efekte hádžem drolla a opponentov board končí niekde na Nessie,Jackalope a set(očividne další brick).Otváram hru s celým kombom,Titan clearne 3 monštrá a je to 2x Titan + Collossus + Gustav Max


Round 2 vs Altergeist: 2:0
Dice roll: Lost
Game 1:
Veilerujem Marionettera a hrám proti 4om setom.Z nejakého dôvodu som otvoril dvoch Veilerov a dve Fusion spelly + Rivalry(čo je ultrabrick) a môj topdeck je DragonDarka takže to zase vyzerá že si moc nezahrám.Druhého marionettera veilerujem a dostávam pecky do životov.Na konci kola používam DragonDarka aby som zvýšil pravdepodobnosť nejakého normálneho topdecku.Naštastie robím Titana a troche to tam čistím.Opponent robí chybu že neresponduje na moju aktiváciu efektu Scapegoatom a tu získavam aspoň na chvílu nejakú výhodu.Hra sa ťahá a grindujeme čo to dá,eventuálne má Multifakera ktorý ale z nejakého dôvodu nesummonuje Silquitusa čo mi dáva jasne na javo že je na ruke a hrá iba jedného.Nakoniec grindujem match natoľko že opponent nemá ako vyhrať hru tak ju vzdáva.

•Dnu idú Twistre,Denkovia a Evenly.

Game 2:
Konečne mám nejakú decentnú ruku s ktorou sa dá hrať a otváram s denkom a kolosusom takže proti 5 setom po SP hádžem Denka a robím Colossusa,nejaký damage hore dole.oponent nehrá karty,topdeckuje trapku a scoop fáza.

Round 3 vs Gem Knight FTK: 2:1
Dice Roll: Win
Game 1: Mám predstavu čo hrá a ako to funguje ale v praxi som to videl len tak jedným okom.našťastie začínam takže srdce kariet daj mi kolosusa.Týpek zo shadowrealmu ma vypočul a robím troch Collossusov. Oppoent pozerá na handu a nedá sa s tým nič urobiť.Insta scoop.Interaktivný a zábavný gameplay.

•Niežeby v side mám nejaké pecky proti tomu ale vyhodil som Rivalry za troch Drollov ktorý sú síce zlý ale má to aspoň nejakú interakciu

Game 2: Začína opponent Má FTKčko a ja som otvoril s Veilerom.Čo by malo stačiť,Veilerujem toho Gem knight linka na to dostávam Called by the Grave a s nežným úsmevom ho nechám dokončiť kombo(Time+Keď už hráš ten deck tak nech máš satisfakciu :D)

Game 3: Začínam. Postavím dvoch Colossusov a mám Ashku a Veilera na ruke.Neexistuje na svete nič v jeho decku čo by to prešlo.Evenly neprišli takže free game is free.

Round 4 vs True Draco: 2:0
Dice Roll: Win
Game 1: Toto je Tricky matchup pretože True Draco mainujú There can be Only One a Inspector Boardera na ktorého mám celkom jeden out v decku,každý môj efekt trigeruje jeho efekty a má pomerne sticky monštrá cez ktoré sa to dostáva ťažko.No ak idem prvý tak jeho deck sa nemá ako dostať cez moje Monštrá bez Monarchs Erruptu,Skill Drainu.Takže začínam a mám decentnú ruku.Oponent otvára subpar ,pomaly grindujem,Titan rieši všetky sety a eventuálne prichádza o všetky resource a životy.

•Siding je richly,dnu idú twistre,evenly a denkovia.

Game 2: Cítim celkom sebavedomie keďže viem že môj Going second plan proti tomu decku je dosť dobrý a na Demise som mal Ashku.Otváram Denkom a Allurov,Chvíľu máme debate o interakcií Allure of Darkness vs Imperial Iron Wall ktorý hráme zle ale na konci dňa by to urobilo veľmi malý rozdiel pretože na Imperial a setnutý Disciples hádžem twister.Robím nejaký polodecentný board a clearujem pár kariet s tým že na poli mu ostávajú dve karty.Topdeckol Anti-Spell ktorý po dlhšom skúmaní lockuje hráča od setovania z decku(pomocou jednej z True Draco kariet,netuším) skrz denka,čo by nerobilo rozdiel ale zaujímavá interakcia. Opponent má nula kariet ktoré by nejak vedeli afektovať môj veľký board a bez monštier nemá na výber iba scoopnuť na Titan Titan Collossus Denko.

Round 5 vs SkyStriker Trickstar
Dice roll: Lost
Game 1: Další brick city,otváram Ash,Ash,Thunder Dragon,Thunder Dragon, Monster Reborn,Rivalry topdeck. Ashnem Terraforming,ale je tam dalšia fieldka a Candina s Engagom do Engagu takže viem kam to smeruje. Chvílu grindujem cez Monster Reborn na Thunder Dragona aby som spravil Collossusa a BLS lenže double lycoris plus tá malá štetka čo ide direct ma páli každé kolo,a síce zmanažujem privolať jedného collossusa no clearuje to iba jednu za kolo ktorá sa stale vracia.Eventuálne prehrávam na damage.

Game 2: Nespomínam si celkom na tento match ale mohol som mať troch collossusov,spravil som iba dvoch lebo neviem,na koniec to ale stačilo aby nemal dostatok kartovej výhody a opponent sccopuje aby ostal čas na game 3.

•Odsidujem zbytočné karty a snažím sa nájisť správny pomer kariet aby som mal najkonzistentnejši board.Chvílu rozmýšlam či je Evenly vôbec dobré ale rozhodujem sa tam dať dve kópie.Twistre,Denkov.

 

Game 3: Opponent Summonne Inspector Boardera pass.Vidím svoju ruku.v Mojej hlave je to OTK. Otváram Batteryman,Instant Fusion, ,Thunder Dragon,Monster Reborn,Thunder DragonDarka a Matrix.v hlave mám celé kombo ako spravím borellsworda a Collossusa/Titana a je to za 8600/9200.Tak Instant Fusion do Restricta,beriem si boardera.Normal summon Solara,hádžem Dragonroara,Rebornujem ho naspäť,dostanem token.Idem spraviť borellsworda.Neodpálim svôj token takže legálne som mohol zahrať len link 3 takže gg wp I stoopid,spravím Unicorna,to že som nespravil borellsworda ma rozhodí na toľko že zabudnem na Dragonroarov efekt ktorý by mi aj tak toho borellsworda a OTK dal.Takže som v tomto momente dva krát za 2 minúty prehral sám proti sebe.Vo mne to samozrejme vrie lebo každý vie že to bola vyhraná hra a ja ju idem prehrať na nepozornosť.Tak spravím Matrixa a collosusa a sedím na Collosusovi a Unicornovi…yeey.Opponent mi dáva dva krát anchor a OTK.Odchádzam samozrejme nasratý na seba že kedy mi stihlo klesnúť IQ pod 50.Dobrá lekcia.

 

Celkový record : 4:1 Second Place.S boostrov som nepotiahol nič ale to už je u mňa standard takže to nerbiem nejak ťažko.Celkovo dobrý event,rýchle kola,hralo sa dobre.Deck považujem za špičku degeneratívnosti ale nie je to môj štýl takže pri ňom asi dlho nevydržím.Ak by som niečo zmenil tak 2x Veiler by bol Infinite Impermenance a jednu Allure of Darkness by som vymenil za jeden Instant Fusion.No a samozrejme by som si vymenil mozog keby to šlo J Najbližšie sa chystám na YCS v Miláne tak sa môžete tešiť na další report odtial...teda..ak môj Borellsword plán nescrubne 0:3


Komentáre
Žiadny komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.
Pridať komentár
Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.
Prihlásenie
Meno

Heslo



Nie ste členom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre získanie nového
Kliknite sem.
Karta Dňa
Photo
Article
Kto je Online
· Hostí Online: 1

· Členov Online: 0

· Registrovaní členovia: 320
· Najnovší člen: RaGe
Shoutbox
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli pridať správu.

24/02/2019 22:01
Sú plánované nejaké turnaje na východnom Slovensku ?

23/09/2018 19:29
https://discord.gg
/9jezGXg Spravim server

23/09/2018 19:13
Haha, tiez som ho videla ^^ Bola som tam dneska.

23/09/2018 03:17
... mimo BA máme tiež pár predajcov ale upadlo to trochu aj na tom že Brloh prestal predávať. Robím aktuálne všetko čo sa tá aby som to pozdvihol. Btw. dnes na CSku bol najelpší malý Yugi.

23/09/2018 03:15
Yani čo sa týka predaju na Comics Salóne tak tam je to preto že sme tam prestali robiť turnaje (nebol veľký záujem lebo sa ľuďom nechcelo platiť vstup kvôli turnaju). V BA je na to dobrý Funtastic...

Table 'ygo.DB_EMAIL_VERIFY' doesn't exist